Over ons

 Immo Tinis: Net iets beter, altijd vastgoed!

Wij beloven u een professionele en vooral persoonlijke dienstverlening bij de verkoop, verhuur en aankoop van uw vastgoed binnen een ruim gebied rond de kerktoren van Wingene. Immo Tinis staat garant voor transparante communicatie, eerlijke contacten en een enthousiaste relatie op basis van vertrouwen. Onze familie houdt van  een joviale babbel onder een dampende tas koffie. Altijd welkom! 

Wij focussen op een ruim gebied rond de kerktoren van Wingene, de bakermat van ons familiebedrijf, onze eerste thuis. Immo Tinis brengt uw huis eerlijk en sfeervol in beeld. Wij volgen kandidaten nauwkeurig op. U krijgt op eender welk moment van de dag een eerlijk zicht op de status van uw pand.     

Spanje, onze tweede thuis. Binnenkort ook die van u? De Spaanse vastgoedmarkt is anders georganiseerd dan hier in België. Het is belangrijk om uw belangen te laten behartigen door een professionele BIV erkende vastgoedmakelaar die u doorheen het volledige proces loodst. In Spanje werken we uitsluitend samen met lokale partners, elk specialist in eigen regio, met voldoende vakkennis op zak. Wij vertrouwen hen en dat kunt u ook doen. Immo Tinis blijft uw aanspreekpunt, van begin tot einde en jaren daarna. Koop wijs en geniet van 320 dagen zon per jaar. Buena suerte!